Colour me!

Read More

22:14 Ilta vierähtääkin sitten boolia maistellessa korttipelin siivittämänä, ja selfieitä vähän kaikkien kanssa räpsien! (Tosin ihana Katariina oli ainoa, keneltä uskalsin kysyä lupaa yhteiskuvan julkaisuun. Tiiättekö hei kanssabloggaajat sen tunteen, kun vuosienkin jälkeen nolostelette sitä faktaa että bloggaatte? 😀 Katariina on noista kavereista ainoa, jolla on myös oma blogi! Niin kehtauskerroin oli vähän matalampi. ) Tuossa yhdessä kuvassa myös testailen mun puhelimen kanssa, että minne asettais kameran että saatais otettua koko lössistä yhteiskuva!

Kameravinkki 5: Kameran WiFi mahdollistaa myös puhelimen käytön kaukolaukaisimena! Sen samaisen Olympuksen ilmaisen sovelluksen kautta siis kameraa voi kontrolloida täysin puhelimella: Kameran voi asettaa vaikka huoneen nurkkaan hyllyn päälle kuvaa ottamaan, ja itte voi kipittää huoneen toiseen nurkkaan puhelimen kanssa. Puhelimen näytöltä näkee sen kameran kuvausnäkymän, joten voit tsekata suoraan kännykästä että onko kaikki kuvassa ojennuksessa, minkä jälkeen kuvan voi tarkentaa ja ottaa puhelimen nappia painamalla! Soolokuvaajalle (lue: bloggaajalle.. :D) älyttömän näppärä ominaisuus.

Lue lisää Colour me! -blogista.

5 Responses

 1. Paula J.

  Mukava kollaasi illasta!

 2. Hilla

  Oho! Meinaa hiukan hieno ominaisuus 😀

 3. Hieno kollaasi! Tuollainen kamera olisi kyllä kiva…

 4. Allu

  Mahtava pikkuinen kapistus!

 5. Fiia

  Oi tuo WiFi ominaisuutena kamerassa olisi varmasti ihan huippu. Varsinkin kun itsellä löytyy vain järjestelmäkamera,jota ei jaksa kantaa mukana ja puhelimen kamera olematon eikä sisällä itselaukaisijaa. Tuon pienen kameran saisi jopa käsilaukkuun mahtumaan ja voisi saada ikimuistoiset hetket ikuistettua. Ellei arpaonni potkaise pitää kyllä harkita kyseisen kameran hankkimista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *