Colour me!

Read More

”Suurin plussa videokuvaamisessa verrattuna esimerkiksi mun Canonin järjestelmäkameraan on se, että automaattitarkennus on tuossa kamerassa aivan unelma. Järkkärin automaattitarkennus on todella sahaavaa, töksähtelevää ja kovaäänistä (jos et ole valmis ostamaan monien satojen arvoista objektiivia tähän tarkoitukseen), ja tämän vuoksi mulla on aikaisemmin videoiden kuvaus jäänytkin: Kun kuvaa itte itteään ilman apulaista, niin on todella hankalaa arvailla, että onkohan se manuaalitarkennus nyt kohillaan, eikä siitä yhdestä pisteestä voi hievahtaa minnekään ilman manuaalista uudelleen tarkennusta. Tuossa Olympuksessa siis tarkennus toimii ilman minkäänlaista sahausta ja töksähtelyä, ja täysin äänettömästi. Kameran edessä voi heilua miten tykkää (ja vaikkapa hiplata lähikuvassa kaulakorua.. :D), ja kameran tarkennus seuraa sulavasti mukana.”

Lue lisää ja katso Juulian video blogista!

3 Responses

 1. Johanna

  Tykkään sun tyylistä! Kamerakin sopii siihen kuin nappiin 🙂 Tykkään kans eniten just tosta musta-harmaasta kamerasta, on tyylikäs. Kuvan värit on aivan mahtavat!

 2. Yasu

  Voi vitsi ku on ihana asu!! Sopii sulle tosi hyvin 🙂

 3. Mirva

  Kaikki kuvat mitä olen nähnyt Olympus Penillä otettavan ovat loistavia. Ihanaa että tekniikka kehittyy näinkin hurjaa vauhtia, että samassa paketissa voi saada kaikki ne ominaisuudet mitä on koskaan kameraltaan toivonut.
  Tätä kuvaa oli pakko kommentoida koska tästä tuli hyvä mieli, värit ja kaikki on niin kohdillaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *