Go 4 it vol. 2

Read More

20.15 Tiskaus. Olen yksi niitä harvoja, joilla ei vieläkään ole käytettävissä astianpesukonetta. Aikaisemmin vetkuttelin tiskiharjaan tarttumisen kanssa, mikä johti siihen, että viikonloppuina likaisia astioita riitti helposti parin tunnin sessiota varten. Nykyään yritän olla vähän edes kurinalaisempi ja ajatella, miten ihanaa onkaan, kun on siistit tasot keittiössä. Toisaalta koko hommaan ei myöskään silloin mene puolta iltaa.

E-PL 7 -Olympuksessa on valmiina kaikenlaisia hienoja suodattimia, joiden avulla kuviin voi saada helposti hauskaa efektiä ja ekstrapotkua. Tiskauskuvaan kuuluu mielestäni ehdottomasti vintage-suodatin. Meininki on sen verran antiikkista – ja lopputulos mielestäni tosi kivan näköinen!’

Lue lisää Go 4 it vol. 2 -blogista!

9 Responses

 1. Jarppi

  Melkein kuin vintagea 🙂

 2. Piia K

  Mie oon aina vihannut tiskaamista, mutta en tiiä onko miusta sit tekeytymässä jotain kodinhengetärtä, kun oon lähiaikoina alkanut tykätä siitä hetkestä, kun saat letrata veden kanssa. En enää odota, että kaikki lautaset on likasia, vaan tiskaan heti kun omaan silmään näyttää pahalta. Miusta tää kuva jotenki viestittää sen fiiliksen.

 3. m

  Talvella on kiva tiskata, kun saa kädet lämmiteltyä kaupanpäälle :). Ja ton filtterin läpihän meininki näyttää suorastaan ihanalta.

 4. Merkusti

  🙂 Ja nyt tiskaamaan. >

 5. Ellu

  Kiva arkinen kuva

 6. Kaunis kuva ja kiva tunnelma jopa noin tylsästä aiheesta!

 7. Inkeri

  En oo näköjään ainut joka vihaa tiskaamista!

 8. Riia

  suodattimiikin vielä, nice : ))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *