The Good Morning

Read More

Olen mukana Indiedaysin ja Olympuksen kampanjassa, jonka tiimoilta olen saanut käyttööni Olympus PEN E-PL7 -kameran. Se on pieni kuin mikä, mutta ottaa hämmästyttäviä kuvia (odottakaa, kunnes pääsette tämän postauksen Töölönlahti-kuviin!).

Kuvasin kameralla yhden päivän aamusta iltaan. Valitsin linssin alle sellaisen päivän, jolloin minulla ei ollut mitään menoa. Ei yhden yhtä palaveria, pönötystilaisuutta tai muuta työjuttua. Tässä Kaisan maailman tavallisin päivä:

Herätys soi klo 9. Normaalisti se soi kahdeksalta, mutta kun edellisenä yönä uni ei ollut tullut millään, olin siirtänyt herätystä hieman eteenpäin.

Ensimmäinen asia, jonka teen, on sellainen, jota ehkä niin moni ei tee marraskuisena aamuna; avaan sängyn vieressä olevan ikkunan. Ihanan raikas, viileä ilma puhaltaa sisään ja hengittäminen tuntuu huojentavalta kun on koko yön hengittänyt samaa ilmaa. Puen päälle treenivaatteet ja hupparin, juon ison lasillisen kylmää sitruunavettä ja istahdan työpöydän ääreen.

Lue lisää The Good Morning -blogista!

3 Responses

  1. ellao

    Olisipa kanssa ikkuna sängyn vieressä… Olen myös haaveillut aina asuvani kerrostalon ylimmissä kerroksissa läpitalon -huoneistossa, johon paistaisi aurinko lähes koko päivän. <3

  2. Annu.

    Ihanan pelkistetty kuva !

  3. Jyri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *