The Good Morning

Read More

”Näistä kuvista saattaa luulla, että osaisin käyttää jotain niinkin monimutkaista ohjelmaa kuin PhotoShop, mutta ei, näissä on vain Olympuksen oma filtteri, jonka laitoin suoraan kamerasta. Voitteko kuvitella? Kamerasta löytyy tosin myös ne “muuten mustavalkoinen, mutta vain punainen/vihreä väri näkyy” filtterit, mutta minulle oli uutta, että siellä oli myös sellaisia kuvanmuokkauksia, joita joku voisi oikeasti tosissaan käyttää.

Ja mitä Töölönlahteen ja kaupunkielämään tulee; jos nyt oikein osuvasti muotoillaan, niin elämäni on oikeastaan tasapainottelua (taistelua) jatkuvan luontoon pyrkimisen ja ison kaupungin rakastamisen välillä. Harmi ettei molempia voi aivan täysin saada yhtäaikaisesti. Kengissäni on välillä vähän vaikeaa pysyä tasapainossa. Lähellä olevat puistoalueet ovat ihan hyviä ensiavun lähteitä, mutta vasta Helsingin ulkopuolella saavuttaa todellisen yhteyden luontoon.”

Lue lisää The Good Morning -blogista!

17 Responses

 1. Ada

  Aivan mielettömiä kuvia tulee tuolla kameralla!

 2. Sirkku

  Hyvän oloinen kamera! Tuommoinen taivasta vasten otettu kuva pienestä marjoista on haastava teknisesti mutta tässä onnistunut hyvin!

 3. Hanski

  Itsellä ei tule juuri Photoshoppia käytettyä, mutta jos kamerassa olisi valmiina tuollaisia ominaisuuksia, käyttäisin mielelläni. Saisi uudenlaista persoonallisuutta ja tunnelmaa kuviin

 4. Annis

  Kaunis kuva, rauhallinen! 🙂

 5. jari eskelinen

  ehdottomasti tän kuvakisan parasta antia kaikin puolin…

 6. make

  Kameralla tulee mahtavia kuvia ja ominaisuudet vaikuttaa tosi monipuolisilta! Wifistä iso plussa.

 7. Leena Väyrynen

  Hieno, seesteinen tunnelma kuvassa <3

 8. ellao

  Aivan upea kuva! Kauniit värit ja ihana tunnelma.

 9. Emilia

  Todella upea kuva ja mielettömät värit! Vaikuttaa huippukameralta 🙂

 10. Terttu Peltonen

  Superhieno luontokuva!

 11. Tipe
 12. Eva-Maria

  Tässä kuvassa on kiteytyneenä kotimaisen luonnon kauneus ja samalla karuus. Kamera on hyvä tapa nähdä maailma toisin silmin; tämäkin maisema voisi ohikulkiessa olla vain synkkä ja eloton, kameran linssin läpi se muuttuu taiteeksi ja värien täydelliseksi harmoniaksi.

 13. Upea kuva! kamera vaikuttaa todella näppärältä ja kuvanlaatu on ihan huippuluokkaa 🙂

 14. Pia

  Hieno tunnelma. Kaunista

 15. Jenjen

  En ole koti-ikävään taipuvainen, mutta jotenkin tällainen kuva, niin perisuomalainen maisema, saa kyllä pienen Suomi-ikävän nostamaan päätään.

 16. Eveliina

  Hieno kuva! Vielä kun tulis lunta 🙂

 17. Anne Saari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *