Ota kuva ennen napsahdusta.

Parempi hallinta (ja luovuus) elektronisella etsimellä (EVF).

Saat enemmän hallintamahdollisuuksia alusta alkaen – EVF mahdollistaa asetusten säätämisen ja luovuutesi kokeilun jo ennen kuin painat laukaisinta.

Pysäytä aihe viimeiseen pisaraan asti.

Pysy tilanteen tasalla maailman nopeimmalla automaattitarkennuksella*.

Jos etsit kameraa, jossa on nopein mahdollinen automaattitarkennus, etsintäsi on ohi. EM-5 on nopeampi kuin mikään muu vaihdettavilla objektiiveilla varustettu kamera, mukaan lukien digitaaliset järjestelmäkamerat. Ja jos tämä ei ole riittävän vaikuttavaa, kamerassa on lisäksi 35 pisteen alue, 3D-seuranta, ylivoimaiset hämäräkuvausominaisuudet ja ennakoiva automaattitarkennus. 

*tilanne helmikuussa 2012. Olympuksen oma testi.

 

Aina valmiina.

Pöly- ja roiskevesitiivis rakenne, johon voit luottaa.

Kosteikon asukkaista hiekan keskelle: EM-5:n kestävän magnesiumrungon pöly- ja roiskevesitiiviin rakenteen ansiosta saat täydellisen mielenrauhan kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa.

 

Näe paremmin, missä sitten kuvaatkin.

Sen lisäksi, että saat aina kirkkaamman näkymän kuvatessasi ja katsellessasi valokuvia ja videoita, voit myös kallistaa näyttöä kuvatessasi matalalta tai korkealta, tarvitsematta maata maassa tai kiipeillä puihin!

 

Et tarvitse kirurginvakaata kättä.

Säilytä tasapaino maailman ensimmäisen 5-akselisen kuvanvakaimen avulla.

Eteen, taakse, ylös, alas, sivulle, kallelleen, vinoon … mihin suuntaan tahansa satutkin liikahtamaan vahingossa – tämä kehittynyt mekanismi ehkäisee kaikki mahdolliset epäterävyydet.