Hyvännäköinen kamera. Upeat kuvat.

Se voi olla huomattavasti pienempi ja tyylikkäämpi kuin järjestelmäkamera, mutta älä anna sen hämätä! E-PM2 tarjoaa uskomattoman, ammattilaistasoisen optisen laadun tehokkaan kuvakennonsa ja kuvaprosessorinsa ansiosta – ne ovat samat kuin huippuluokan OM-D-kamerassa.

Tarkenna ja laukaise kosketusnäytöllä.

Tarkenna ja laukaise sekunnin murto-osassa sormenpäälläsi.

E-PM2:ssä yhdistyy nopeimpiin kuuluva automaattitarkennus ja nopeasti reagoiva kosketusnäyttö – joka avaa aivan uuden tavan kuvata. Sen avulla voit tarkentaa ja laukaista hetkessä sormenpäälläsi. Niin saat nopeat tilanteet tallennettua mitään menettämättä.

 

Kokeneille kuvaajille ja vasta-alkajille.

Tämä PEN vie käyttäjäystävällisyyden aivan uusille tasoille.

Olitpa missä tilassa vain, yksi painikkeen painallus vie sinut suoraan Live Guide -ohjetoimintoon, joka auttaa sinua saamaan eniten irti kuvistasi – älykkäiden ja entistäkin helppokäyttöisempien toimintojen ansiosta.

Ryhdy luovaksi kuvissasi!

Tee kuvistasi vaikuttavia – 12 taidesuotimen ja 6 taide-efektin avulla

Vie luovuutesi uudelle tasolle – 12 taidesuotimen ja 6 taide-efektin avulla, jotka on suunniteltu muuttamaan kuvasi ja videosi taideteoksiksi vain pienessä hetkessä kameran näytöllä. Kokeile ja ylläty, millaisia visuaalisia mestariteoksia pystyt kuvistasi luomaan!

 

Tutustu parhaisiin yhteyksiin PEN-kamerassa koskaan!

Jaa valokuvat ja videot sosiaalisessa mediassa – missä sitten oletkin.

Nyt voit siirtää valokuvat ja videot suoraan PEN-kamerasta muihin laitteisiin, kuten älypuhelimeesi – langattomasti ja kätevästi FlashAir-muistikortin* avulla. Täydellinen nopeaan ja vaivattomaan julkaisemiseen sosiaalisessa mediassa.

*FlashAir-muistikortti on erikseen ostettava lisävaruste.